Slim innoveren: oplossingen ontdekken die het verschil maken

Een succesvol traject begint met een goed plan. Een plan dat past bij de visie en doelen van de organisatie. Waar kennis van de praktijk, visie, creativiteit en technologie samenkomen, worden nieuwe en betere diensten gecreëerd en nieuwe business modellen in het leven geroepen. Omdat ook wij het zeer belangrijk vinden dat we vernieuwende oplossingen realiseren die echt werken, ontwierpen we een digitaal ondersteund traject.

Het digitale transformatie

Incubatieprogramma

DEEL I – BEGRIJPEN
Breng visie en uitdagingen in kaart

Wat u mag verwachten:
Een specifiek ontwikkeld digitaal programma. Zo bepaalt u het tempo van het team zonder ellenlange workshops. We evalueren, vatten samen, detecteren opportuniteiten en leggen de pijnpunten op tafel. Zo boeken we op een efficiënte manier grote sprongen. Tijdens de voorbereiding is onze coach voor u beschikbaar.

Topics:
| Organisatie identiteit & doelstelling
| Intern & extern doelpubliek: persona’s
| Evaluatie huidige acties
| Positioneren van de high-impact uitdagingen

DEEL II – ONTWERPEN
Breek uit met vernieuwende ideeën

Wat u mag verwachten:
Onze toolbox aan slimme brainstormtechnieken brengen het beste naar boven. We ondersteunen dit proces met onze digitale duizendpoten en doorbreken vaste denkkaders. Resultaat: een lijst van acties met een ultieme TOP 3. De resultaten liggen in lijn met wat echt past bij uw organisatie en doelstellingen.

Topics:
| Begeleid brainstormen
| Gericht oplossingen genereren
| Winnende ideeën selecteren
| Top 3 user stories uitwerken

DEEL III – TESTEN
Kijk wat echt werkt in de praktijk

Wat u mag verwachten:
We maken samen prototypes en toetsen deze af bij de doelgroep voor feedback en bijsturing. Omdat de winnende ideeën daarnaast ook afgetoetst zijn aan de technologische haalbaarheid, uw budget en de feedback van de gebruiker,levert het incubatieprogramma u een realistische roadmap en kan u aan de slag met een MVP.

Topics:
| Aan de slag met de 3 winnende ideeën
| Opgeleverde Prototypes en PoCs
| In praktijk getest bij uw doelpubliek
| Startklaar voor uw digitale transformatie

Waarom een begeleid incubatieprogramma?

Het begeleid incubatieprogramma biedt heel wat voordelen. U focust op de inhoud, terwijl wij ondersteunen met de technieken. Op die manier doorloopt u een methodologisch onderbouwd traject en bespaart u bovendien tijd en energie om om het allemaal zelf uit te zoeken. Daarnaast mag u rekenen op onze brede digitale expertise en heeft ook u toegang tot onze Proof of Concept Factory.

Daardoor krijgt u snel resultaat en een digitale toekomstvisie. Onze neutrale digicoach zorgt voor evenwicht en enthousiasme.

En wat na deze digitale roadmap?

Ook nadat u uw digitale roadmap in kaart heeft, kan u verder op ons rekenen. Afhankelijk of zelf een digitaal team in huis heeft of niet, kan u bij ons terecht voor:

Projectmanagement of een neutrale coach die de schwung in het traject houdt
Hands-on hulp door onze experten volgens uw behoefte
de uitvoering van uw project van A tot Z

Ontdek alvast met welke profielen we u kunnen ondersteunen. We versterken uw team daar waar het verschil gemaakt wordt.

#Together #Innovation #HappyCustomer