OnCall

Wachtplanning op maat

OnCall is een optimalisatietool, ontwikkeld om de wachtplanning in de gezondheidszorg te verbeteren en te automatiseren. Een optimale planning wordt gegenereerd, rekening houdend met de beschikbare resources en de specifieke bezettingsvraag. Denk hierbij aan vereiste competenties, aan- en afwezigheden, recuptijd, gewenste en ongewenste shiftpatronen, etc.

In de OnCall module geven teamleden online hun werkvoorkeuren voor de komende planningsperiode door. Op deze manier wordt vermeden dat iemands agenda uit het oog zou worden verloren. Daarnaast ondersteunt de module zowel de teamleden als de planningsverantwoordelijke om snel en efficiënt shifts te wisselen en iedereen op de hoogte te houden van de laatste planningsstatus.

Contacteer ons voor de mogelijkheden van OnCall

Administratiepersoneel
Dokter
Documenten

OnDay

Zorgvuldige dagtakenplanning

OnDay is specifiek bedoeld voor de dagtakenplanning. De module kan afzonderlijk dagplanningen genereren, maar ook simultaan met de lopende wachtplanning van het team rekening houden. Op deze manier blijven wacht- en dagplanning naadloos op elkaar afgestemd. Via een geautomatiseerd planningssysteem verloopt de taakverdeling efficiënter en houdt u optimaal rekening met vaardigheden, beschikbaarheid en voorkeuren van de medewerkers. De juiste mensen met de juiste skills toewijzen aan één of meerdere opdrachten al dan niet in een bepaalde volgorde en op één of meerdere locaties, binnen de vooropgestelde limieten: dit zorgt niet alleen voor tevreden zorgmedewerkers, ook de patiënt is steeds gebaat bij een optimale zorgplanning.

De OnDay module voorziet net als OnCall dat teamleden snel en efficiënt hun werkvoorkeuren online kunnen doorgeven en dat shifts wisselen, planningen bijwerken en communiceren zorgeloos kan verlopen.

Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden van OnDay

Dokter
Patiënt
Identiteitskaart
Beeldscherm
Parking

Voordelen planner

  • Faire planningen volgens werkregime
  • Persoonlijke en flexibele aanpak
  • Fouten maximaal geëlimineerd
  • Zich meer focussen op kerntaken

Voordelen artsenteam

  • Optimale zorgverlening
  • Tijdsbesparend en kostenefficiënt
  • Persoonlijke en flexibele aanpak
  • Tevreden zorgmedewerkers